Scroll to top
Enginyeria del Aigua

Malgrat ser una empresa petita, disposem de la millor tecnologia per al tractament d’aigües residuals, prova d’això és que entre els nostres clients es troben importants empreses del nostre país.

Una característica important de la nostra empresa és la capacitat de dissenyar i fabricar productes específics per als nostres clients. Bé a partir d’una necessitat concreta, com d’un disseny propi.

Els nostres productes fabricats en formigó armat auto-compactant d’alta resistència, tenen molts avantatges sobre els fabricats per la competència; entre ells que no precisen gairebé obra civil per a la seva instal·lació, ja que poden ser col·locats directament en superfície o enterrats, sense murs de contenció ni reforços superficials per a transit de vehicles.

Si vostè té alguna necessitat concreta o busca una solució global, posi’s en contacte amb nosaltres i veurà com li sorprenem.

 

SOLUCIONS A LA SEVA MESURA PER A CADA NECESSITAT.
Si alguna cosa representa a la nostra empresa és la vocació de servei al client, la nostra versatilitat a l’hora d’escometre un projecte, i sobretot afrontar cada problema dels nostres clients com si fossin nostres. És per això que diem que no venem màquines, si no que oferim les millors solucions per a cada cas. Per a això estudiem les necessitats amb el client, desenvolupem les millors opcions i sempre assumim com a nostre el repte de portar-les a la pràctica.

Veure el Catàleg